Националният архив в САЩ публикува около 6000 страници с имейли тази

...
Националният архив в САЩ публикува около 6000 страници с имейли тази
Коментари Харесай

6000 страници имейли на Байдън проверяват републиканците в Конгреса

Националният списък в САЩ разгласява към 6000 страници с имейли тази седмица до републиканците от Комисията за контрол на Камарата на представителите в Сената, оповестява New York Post. Те са част от следствието на бизнес покупко-продажбите на фамилията на президента Джо Байдън.

В две писма тази седмица до представителя на ръководителя Джеймс Комър, основният консултант на Националния архив Гари Стърн написа, че са били предадени 211 имейла, обхващащи 5860 страници.

" Както обяснихме на вашите чиновници, ние организираме настоящ развой на известяван на представителите на някогашния и настоящия президент ", написа Стърн.

Комър и сътрудниците му са поискали имейли от времето, когато Байдън е бил вицепрезидент на президента Барак Обама (2009-2017).

Сред поисканите записи бяха документи, когато тогавашният вицепрезидент Байдън е използвал псевдоним и връзка със сина му, предприемача Хънтър Байдън или негови бизнес сътрудници.

Откакто The Post за първи път разкри подхранваните от опиати задгранични бизнес покупко-продажби на Хънтър Байдън през 2020 година, републиканците в Камарата на представителите търсят доказателства за непозволени дейности от страна на президента Байдън.

Припомняме, че в момента Хънтър Байдън е съден по разнообразни обвинявания, като данъчни измами, незаконно владеене на оръжие и други.

Президентът Байдън постоянно се е срещал с бизнес сътрудници на Хънтър, но следователите от Камарата до момента не са съумели да открият доказателства за незаконна активност.

Разследването за импийчмънт, започнало с доста звук през декември, до момента не е довело до нищо.

Съперникът му за Белия дом Доналд Тръмп, поддържа това следствие. 

През декември, Байдън упрекна републиканците в Камарата на представителите, които започнаха следствието против него, че не желаят да се занимават с " действителни проблеми ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР